Hovenier in hart en (tui)nieren!

Uuldriks Hoveniers
Groningen
M: 06 – 22 49 25 23
E: uuldrikshoveniers@home.nl

Sempergreen

Uuldriks Hoveniers maakt voor het aanleggen van groene dake, groene gevels en bodembedekking van Sempergreen producten. Graag laten wij u kennis maken met onze leverancier.

Direct-groene oplossingen voor groendak, groene gevel en bodembedekking.

Dat is waar Sempergreen® voor staat.

Platte en hellende daken, gevels en geluidsschermen maar ook rotondes, plantsoenen, hellingen en taluds…. Met de duurzame, direct-groene producten van Sempergreen® zijn ze in een handomdraai voorzien van een -blijvend- groene uitstraling! In onze brochure leest u meer over onze voorbegroeide producten.

Wereldwijd de grootste

Sempergreen® is wereldwijd de grootste leverancier van vegetatiematten voor groene daken,voorbegroeide panelen voor groene gevels én kant-en-klare bodembedekkers.

Eigen kwekerijen

Jarenlange ervaring, prachtige projecten en eigen kwekerijen in Nederland, Amerika en China garanderen u het allerbeste projectresultaat. Want Sempergreen® staat voor kwaliteit, eerlijk advies, perfecte begeleiding en een prima prijs.

Niets is onmogelijk

Kleine of grote orders, voorraad hebben we altijd. Liever vandaag dan morgen? Niets is onmogelijk, dat is ons uitgangspunt. Vanuit eigen kwekerij leveren wij wereldwijd. Hoe, wanneer en waar u maar wilt. Want juist omdat we groot zijn, kunnen we flexibel zijn.

Duurzaamheidspaspoort van NL Greenlabel

Wij zijn trots, dat onze producten Sempergreen® Sedummixmat en Sempergreen® Flexipanelgecertificeerd zijn met een duurzaamheidspaspoort van NL Greenlabel.

Samen maken we uw project tot een succes. Naturally.

Groene Daken Groningen - SempergreenHovenier in hart en (tui)nieren!