Hovenier in hart en (tui)nieren!

Uuldriks Hoveniers
Groningen
M: 06 – 22 49 25 23
E: uuldrikshoveniers@home.nl

Ecostyle

Uuldriks Hoveniers maakt gebruik van de producten van Ecostyle.

Ecostyle voert al sinds jaar en dag ecologisch verantwoorde producten voor duurzaam tuinonderhoud. Onder de vlag Plant Professional hebben wij een uitgekiende lijn specifiek voor de professionele markt. Ecostyle voert al sinds jaar en dag ecologisch verantwoorde producten voor duurzaam tuinonderhoud. Onder de vlag Plant Professional hebben wij een uitgekiende lijn specifiek voor de professionele markt. Zo bieden wij effectieve en milieuvriendelijke bodemverbeteraars, gewasbeschermings- en bestrijdingsmiddelen en 100% organische meststoffen met micro-organismen. Onze manier van werken is gebaseerd op de organische kringloop in de natuur waardoor er geen verstoring van natuurlijke processen plaatsvindt.

Gedegen bodembeheer met Ecostyle

Daarnaast ontdekken steeds meer hoveniers  de voordelen van een gedegen bodembeheer. Door, na een grondige analyse, de juiste maatregelen te nemen ontstaat een vitale en gezonde bodem. Hierdoor wordt uitval bij aanleg voorkomen en bieden sterkere planten meer weerstand aan ziekten en plagen. Kortom een mooie en gezonde tuin met ECOstyle producten! Lees hier meer over een bodemonderzoek.

Meer informatie over Ecostyle: www.ecostyle.nl.

Uuldriks HOveniers maakt gebruik van Ecostyle producten voor een mooiere en gezondere tuinHovenier in hart en (tui)nieren!